Filet de porc smucit cu salsa de afine

Filet de porc smucit cu salsa de afine
Rețeta de porc de porc cu salsa de afine ar putea satisface pofta mexicană în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 481 calorii, 48G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,95 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână sare, condimente din Caraibe, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet de porc smucit cu Salsa de ananas, Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas, și Muschiulet De Porc Jamaican.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Îndepărtați pielea argintie de pe filete, lăsând un strat subțire de grăsime.
3
Periați carnea de porc cu ulei de măsline și presărați cu condimente smucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
4
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți din grătar și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Între timp, tocați grosolan 1 cană de afine. Aruncați împreună afinele întregi rămase, fructele de pădure tocate și următoarele 7 ingrediente. Feliați carnea de porc și serviți cu salsa de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista