Filet de porc smucit cu gust de ananas-prune
Jerk muschiulet de porc cu ananas-prune savura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 223 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,53 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pruna, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas, Filet de porc smucit cu Salsa de ananas, și Jerk beefburger cu ananas savura & chips-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 13 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Așezați amestecul de ceapă verde într-o pungă mare cu fermoar.
Adăugați carne de porc în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 8 ore sau peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 23 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute. Feliați carnea de porc în felii groase de 1/2 inch.
Pentru a pregăti gustul, combinați ananasul și ingredientele rămase într-un castron, amestecând bine.
Se servește cu carne de porc.