Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc prăjit și merele glazurate cu arțar. Această rețetă face 6 porții cu 288 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, unt, mere Granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Glazurat Cu Arțar Prăjit, Muschiulet De Porc Glazurat Cu Arțar Prăjit, și Muschiulet de porc glazurat cu mere zaharisite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Combinați 1/2 linguriță de sare, piper negru și 1/4 linguriță de scorțișoară măcinată; frecați peste filetele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Scorțișoară Măcinată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
5
Adăugați carne de porc; sotati 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți carnea de porc și reduceți căldura. Se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Adăugați felii de mere și ceapă eșalotă la tigaie; sotati 1 minut. Se amestecă siropul de arțar, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de scorțișoară măcinată; gătiți 4 minute. Se amestecă. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Prăjiți la 425 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 5 minute. Feliați carnea de porc; serviți cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ