Filet de porc prăjit dulce și acidulat

Filetul de porc prăjit dulce și acidulat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 185 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, zahăr brun, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de porc glazurat dulce și acidulat cu piure de cartofi roșii, Filet de porc prăjit dulce și picant, și Filet de porc prăjit dulce și picant.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas puțin adânc; adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat. Acoperiți și marinați la frigider 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți carnea de porc din vas, rezervând marinada.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Periați cu marinată rezervată. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 155 (ușor roz).
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.