Filet de porc prăjit cu sos de tigaie cu stafide-ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc prăjit cu sos de tigaie cu stafide-ghimbir. O porție conține 244 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, amidon de porumb, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu sos de piersici de ghimbir, Filet de porc cu sos de Prune-ghimbir, și Muschi de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți carnea de porc cu uleiul; condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare, antiaderentă, rezistentă la cuptor, gătiți carnea de porc la foc moderat până se rumeneste peste tot, 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de aproximativ 18 minute, rotind de două ori, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Adăugați sucul de mere, bulionul, sosul de soia, stafidele și ghimbirul în aceeași tigaie și dați la fiert. Gatiti pana cand lichidul s-a redus la jumatate, 4 minute. Se amestecă suspensia de amidon de porumb și se gătește, amestecând, până când este suficient de groasă pentru a acoperi o lingură, aproximativ 30 de secunde; se ia de pe foc.
Sculptați carnea de porc și aranjați pe farfurii. Amestecați orice sucuri de sculptură în sosul de tigaie. Puneți sosul peste carnea de porc și serviți.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.