Filet de porc prăjit cu chutney de smochine

Filet de porc prăjit cu chutney de smochine
Filet de porc prăjit cu chutney de smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 126g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1092 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $6.83 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de filete de porc, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă de la Martha Stewart are 3 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Filet de porc prăjit cu Chutney de mere, și Filet de porc cu chutney de rom.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se asortează bine cu carne la grătar, brânză medie spre tare sau pur și simplu singură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista