Filet de porc prăjit cu Chutney de mere
Filet de porc prăjit cu Chutney de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, cidru de mere, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu chutney de smochine, Filet de porc cu saramură Chai cu chutney de mere condimentat, și Filet De Porc Prăjit Cu Mere Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și uscați-o.
Așezați într-un castron puțin adânc.
Se amestecă cidru, vin, chutney, usturoi și frunze de cimbru într-un castron mic.
Se toarnă amestecul peste carne de porc; acoperiți și marinați la temperatura camerei 1 oră sau răciți până la 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Adăugați carnea de porc în tigaie, presărați sare și piper și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Se toarnă marinada rezervată peste carnea de porc.
Transferați tigaia în cuptor; carne de porc prăjită, ungând ocazional, până când termometrul cu citire instantanee introdus în cele mai groase registre de piese 145 buc.F, aproximativ 20 de minute pentru mediu (temperatura va crește cu aproximativ 10 grade).
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Cort cu folie; lăsați să se odihnească 5 minute.
Feliați carnea de porc; se transferă pe platou.
Se toarnă sosul de tigaie și sucurile.
Garnisiți carnea de porc cu crenguțe de cimbru.