Filet de porc prăjit cu Chutney de mere

Filet de porc prăjit cu Chutney de mere
Filet de porc prăjit cu Chutney de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, cidru de mere, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu chutney de smochine, Filet de porc cu saramură Chai cu chutney de mere condimentat, și Filet De Porc Prăjit Cu Mere Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Așezați într-un castron puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă cidru, vin, chutney, usturoi și frunze de cimbru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
CidruCidru
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul peste carne de porc; acoperiți și marinați la temperatura camerei 1 oră sau răciți până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
8
Adăugați carnea de porc în tigaie, presărați sare și piper și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă marinada rezervată peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
10
Transferați tigaia în cuptor; carne de porc prăjită, ungând ocazional, până când termometrul cu citire instantanee introdus în cele mai groase registre de piese 145 buc.F, aproximativ 20 de minute pentru mediu (temperatura va crește cu aproximativ 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
11
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Cort cu folie; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Feliați carnea de porc; se transferă pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
13
Se toarnă sosul de tigaie și sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Garnisiți carnea de porc cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista