Filet de porc portocaliu cu aragaz lent cu dovleac

Filet de porc portocaliu cu aragaz lent cu dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc portocaliu cu aragaz lent, cu dovlecei de nucă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 318 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de dovlecei de nucă, usturoi, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Slow Cooker Butternut Squash Tras Tacos De Porc, Slow Cooker Butternut Squash Tras Tacos De Porc, și Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați dovleceii în jurul marginii într - un aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent (se va suprapune dovleceiușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se amestecă marmelada și usturoiul; se întinde uniform pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De PorcCarne De Porc
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
6
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Tăiați carnea de porc înfelii; serviți cu squash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 109 dolari pe sticlă.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista