Filet de porc marinat cu șofran cu gust de piper la grătar

Filet de porc marinat cu șofran cu gust de piper la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 171 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, filet de porc, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras, Filet de porc la grătar la grătar cu gust de roșii verzi, și Filet De Porc Marinat La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Presărați carnea de porc cu 3/4 linguriță sare și piper negru.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 18 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz), întorcându-se ocazional.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Pentru a pregăti gustul, așezați ceapa și ardeii grași pe grătar acoperit cu spray de gătit. Ceapa la grătar 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Ardei la grătar 12 minute sau până se înnegrește, întorcându-se ocazional.
Puneți ardeii într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Cojiți ardeii; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele. Se toacă ceapa și ardeii.
Combinați ceapa, ardeii, busuiocul și ingredientele rămase într-un castron mediu.
Serviți gustul cu carne de porc.