Filet de porc marinat cu soia cu coriandru

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc marinat cu soia cu coriandru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 292 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Cilantro, Filet de porc marinat la grătar, și Filet De Porc Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de copt superficial, bateți sosul de soia cu usturoiul, ghimbirul, uleiul, mierea și piperul.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o la strat. Marinati carnea la frigider timp de 2 ore, intorcand la fiecare 30 de minute. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 37
Se toarnă 1 cană de apă într-o tigaie. Puneți filetele pe un suport peste apă și prăjiți timp de 40 de minute, întorcând carnea o dată și ungând cu marinada la fiecare 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați filetele să stea 15 minute. Feliați subțire carnea și aranjați-o pe un platou.
Se ornează cu coriandru și se servește. Treceți orezul separat.