Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă
![Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/237404.webp?v=1708597674)
Filetul de porc prăjit cu compot de rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 347 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână compot de rubarbă, crenguțe de salvie, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă, Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă, și Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 3 linguri de ulei de măsline, piper negru măcinat, sare, salvie uscată și fenicul măcinat într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei peste filetele de porc; așezați într-un vas mare de copt și lăsați să stea 20 de minute.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în centrul registrelor de carne de porc 150 F, întorcând carnea de porc ocazional, cu aproximativ 8 minute mai mult pentru filetele medii și 10 minute pentru cele mari.
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat; lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch; aranjați pe platou.
Se presară pătrunjel; se ornează cu crenguțe de salvie.
Se servește cu compot de rubarbă.