Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă

Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă
Filetul de porc prăjit cu compot de rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 347 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână compot de rubarbă, crenguțe de salvie, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă, Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă, și Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 3 linguri de ulei de măsline, piper negru măcinat, sare, salvie uscată și fenicul măcinat într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei peste filetele de porc; așezați într-un vas mare de copt și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Salvie UscatăSalvie Uscată
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați carne de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în centrul registrelor de carne de porc 150 F, întorcând carnea de porc ocazional, cu aproximativ 8 minute mai mult pentru filetele medii și 10 minute pentru cele mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch; aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Se presară pătrunjel; se ornează cu crenguțe de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Se servește cu compot de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista