Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră

Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 496 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână rucola, sare și piper kosher, prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Iaurt Grecesc Cu Căpșuni ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu prune, Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale, și Nachos de filet de porc cu sos Mornay, gust de Avocado-porumb, Jalapeno carbonizat și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți iaurtul, brânza de capră și 1/3 cană de apă într-un bol de amestecare până se omogenizează.
Bateți în 3 linguri de ulei, pătrunjel și scallions. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ungeți filetul de porc cu încă 1 lingură de ulei și presărați generos cu sare și piper. Grătiți până când este carbonizat pe toate părțile și temperatura internă pe un termometru citit instantaneu înregistrează 135 de grade F, 12 până la 16 minute.
Între timp, periați partea tăiată a prunelor cu încă 1 lingură de ulei și presărați generos cu sare și piper.
Așezați prunele, tăiate în jos, pe grătar și gătiți până când sunt carbonizate și vârful cărnii este doar înmuiat, 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie. O parte din carne s-ar putea lipi de grătar, dar este în regulă, prunele vor avea în continuare o aromă plăcută, ușor carbonizată.
Scoateți carnea de porc de pe grătar și odihniți-vă 10 minute. Feliați subțire pe o diagonală împotriva bobului.
Presărați feliile ușor cu sare.
Aruncați rucola pentru bebeluși cu uleiul rămas și sucul de lămâie într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
La farfurie, împărțiți salata de rucola în 4 farfurii, păstrând salata pe 1 parte a farfuriei. Ungeți niște sos de brânză de capră pe cealaltă parte a farfuriilor.
Așezați mai multe felii de filet de porc deasupra sosului și așezați 1 jumătate de prune pe fiecare farfurie.
Serviți orice sos de brânză de capră rămas pe lateral.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Crocus Malbec de Cahors L ' Atelier cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Crocus Malbec de Cahors L ' Atelier]()
Crocus Malbec de Cahors L ' Atelier
Culoare granat închis. Aromele proaspete de violet, floare de cireș și flori sălbatice se amestecă perfect cu fructe roșii și negre, cum ar fi cireșul Burlat și gemul de coacăze negre, terminând cu un indiciu de condiment. Gustul este neted, oferind arome de cireș negru, zmeură proaspătă și afine coapte, terminând cu taninuri ferme și aciditate strălucitoare.