Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră

Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră
Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 496 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână rucola, sare și piper kosher, prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Iaurt Grecesc Cu Căpșuni ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu prune, Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale, și Nachos de filet de porc cu sos Mornay, gust de Avocado-porumb, Jalapeno carbonizat și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți iaurtul, brânza de capră și 1/3 cană de apă într-un bol de amestecare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Bateți în 3 linguri de ulei, pătrunjel și scallions. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți filetul de porc cu încă 1 lingură de ulei și presărați generos cu sare și piper. Grătiți până când este carbonizat pe toate părțile și temperatura internă pe un termometru citit instantaneu înregistrează 135 de grade F, 12 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Între timp, periați partea tăiată a prunelor cu încă 1 lingură de ulei și presărați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Așezați prunele, tăiate în jos, pe grătar și gătiți până când sunt carbonizate și vârful cărnii este doar înmuiat, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați pe o farfurie. O parte din carne s-ar putea lipi de grătar, dar este în regulă, prunele vor avea în continuare o aromă plăcută, ușor carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți carnea de porc de pe grătar și odihniți-vă 10 minute. Feliați subțire pe o diagonală împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Presărați feliile ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Aruncați rucola pentru bebeluși cu uleiul rămas și sucul de lămâie într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Copilul RucolaCopilul Rucola
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
La farfurie, împărțiți salata de rucola în 4 farfurii, păstrând salata pe 1 parte a farfuriei. Ungeți niște sos de brânză de capră pe cealaltă parte a farfuriilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
12
Așezați mai multe felii de filet de porc deasupra sosului și așezați 1 jumătate de prune pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
13
Serviți orice sos de brânză de capră rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
14
Serviți imediat.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Crocus Malbec de Cahors L ' Atelier cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Crocus Malbec de Cahors L ' Atelier
Crocus Malbec de Cahors L ' Atelier
Culoare granat închis. Aromele proaspete de violet, floare de cireș și flori sălbatice se amestecă perfect cu fructe roșii și negre, cum ar fi cireșul Burlat și gemul de coacăze negre, terminând cu un indiciu de condiment. Gustul este neted, oferind arome de cireș negru, zmeură proaspătă și afine coapte, terminând cu taninuri ferme și aciditate strălucitoare.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista