Filet de porc la grătar și gem Belgian de andive și Chile de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați filetul de porc la grătar și Andiva belgiană și gemul de Chile de roșii. O porție conține 399 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc la grătar cu salată picantă de roșii Chile-nucă de cocos, Andive Belgiene La Grătar, și Endive Belgiene La Grătar Cu Vinetă De Gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1 linguriță de sare folosind un cuțit mare și greu, apoi se amestecă împreună pasta de usturoi, rozmarinul, piperul și 1 lingură de ulei într-un castron mic. Se usucă carnea de porc și se freacă peste tot cu pastă. Marinați, neacoperit, la temperatura camerei 20 de minute.
În timp ce carnea de porc marinează, pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
În timp ce grătarul se încălzește, puneți o răzătoare de cutie într-un vas superficial, apoi frecați părțile tăiate ale roșiilor de găurile mari în formă de lacrimă pentru a îndepărta cât mai multă pulpă de roșii (aruncați piei). Fierbeți pulpa de roșii, zahărul, fulgii de ardei roșu și restul de 1/2 linguriță de sare într-o oală grea de 4 litri, neacoperită, amestecând ocazional, până când se reduce la aproximativ 1 1/2 căni, 15 până la 20 de minute.
Transferați dulceața de roșii într-un castron așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți la temperatura camerei, amestecând.
Periați ambele părți ale jumătăților de andive cu restul de 1 1/2 linguri de ulei și condimentați cu sare. Grătați carnea de porc și andivele pe grătar ușor uleiat, răsucindu-se ocazional, până când termometrul introdus în diagonală în centrul registrelor de porc 150 buc.F și andivele sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute. (Temperatura internă va crește la aproximativ 155 de grade F în timp ce stați în picioare.)
Serviți carnea de porc cu andive și gem de chile de roșii.
• Dacă nu sunteți în stare să faceți grătar în aer liber, puteți folosi o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, cu grătar mare. Grătiți mai întâi carnea de porc, apoi andivele, ambele la foc moderat.* Puteți înlocui 1 (28 până la 32 de uncii) de roșii întregi în suc (nu scurse) pentru roșiile de prune. Rupeți conservele de roșii cu o lingură în timp ce fierbeți.