Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle

Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, ulei vegetal, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma gemul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle, Sos BBQ cu zmeură Chipotle (cu filet de porc), și Filet De Curcan Smucit Cu Sos De Zmeură-Chipotle.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. Poziționați tava de scurgere pentru a prinde picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Între timp, tăiați carnea de porc pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal pentru a face 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Ungeți toate părțile cu ulei; se presară sare, praf de chili și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Când grătarul este încălzit, puneți carnea de porc pe grătar. Închideți grătarul; gătiți 7 până la 9 minute sau până când nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Între timp, într-un castron mic cu microunde, amestecați gem, ardei iute și apă. Cuptorul cu microunde neacoperit la 20 până la 30 de secunde sau până când gemul este topit și amestecul este cald; se amestecă bine. Pentru a servi, stropiți amestecul de zmeură peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista