Filet de porc la grătar cu Salsa de cireșe

Filet de porc la grătar cu Salsa de cireșe
Filet de porc la grătar cu Salsa de cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 856 calorii, 126g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Filet De Porc La Grătar Cu Salsa Picantă De Cireșe Proaspete, Cina in seara asta: muschiulet de porc cu cirese proaspete si salsa Chile, și Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați 1/2 cană de coriandru,1/4 cană de eșalotă tocată, 4 linguri de suc de lămâie și ulei vegetal într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați carne de porc; sigilați saculși întoarceți-vă la strat. Marinati la temperatura camereitimp de 15 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Între timp, combinați 1/2 cupcilantro rămas, 1/4 cană de șalotă,2 linguri de suc de lămâie, cireșe, chile și ulei de măsline într-un castron mediu. Se condimentează ușor salsa cu sare șipiper și se lasă deoparte pentru a lăsa aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CireșeCireșe
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ardei IuteArdei Iute
Dientes De AjoDientes De Ajo
SareSare
5
Scoateți bomboanele din marinadă șisezon generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
6
Filete la grătar, rotindu-se frecvent, până laun termometru introdus în registrele de carne145, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Lăsați să se odihnească 10 minute.
8
Se taie felii subțiri și se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
Per porție: 349 calorii, 16 g grăsimi, 8 g carbohidrați
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista