Filet de porc la grătar cu Salsa de cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 856 calorii, 126g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Filet De Porc La Grătar Cu Salsa Picantă De Cireșe Proaspete, Cina in seara asta: muschiulet de porc cu cirese proaspete si salsa Chile, și Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați 1/2 cană de coriandru,1/4 cană de eșalotă tocată, 4 linguri de suc de lămâie și ulei vegetal într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Suc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați carne de porc; sigilați saculși întoarceți-vă la strat. Marinati la temperatura camereitimp de 15 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Între timp, combinați 1/2 cupcilantro rămas, 1/4 cană de șalotă,2 linguri de suc de lămâie, cireșe, chile și ulei de măsline într-un castron mediu. Se condimentează ușor salsa cu sare șipiper și se lasă deoparte pentru a lăsa aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Cireșe
Ceapă Eșalotă
Ardei Iute
Dientes De Ajo
Sare
5
Scoateți bomboanele din marinadă șisezon generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
6
Filete la grătar, rotindu-se frecvent, până laun termometru introdus în registrele de carne145, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
7
Lăsați să se odihnească 10 minute.
8
Se taie felii subțiri și se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
9
Per porție: 349 calorii, 16 g grăsimi, 8 g carbohidrați
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.