Filet De Porc La Grătar Cu Rozmarin Portocaliu

Filet De Porc La Grătar Cu Rozmarin Portocaliu
Orange Rosemary filet de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 216 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de rozmarin, filete de porc, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Portocaliu Și Rozmarin, Filet de porc portocaliu și rozmarin, și Filet de porc prăjit cu portocale și rozmarin pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Rutini Coleccion Cabernet-Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista