Filet de porc la grătar cu Romesco de alune și vinetă proaspătă de Oregano
Muschiulet de porc la gratar cu Romesco alune și Oregano proaspăt vinaigrette este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 952 calorii. Pentru $ 3.96 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare și piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Încercați Filet de porc condimentat cu vinetă de alune, Muschiulet de porc la gratar cu frigarui de smochine proaspete, și Muschiulet De Porc La Gratar Cu Salsa De Fructe Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul. Frecați carnea de porc cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați pe grătar și grătați până se rumenesc, întoarceți-vă și continuați grătarul până la coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Lăsați să se odihnească și să taie părtinirea.
4
Serviți cu o păpușă de Romesco de alune și stropiți cu vinetă proaspătă de Oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Proaspăt
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Romesco
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până la fumat. Se sotează separat usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iute și cubulețele de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură pliată așa cum se face. Degajează tigaia cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați toate ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați alunele și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
9
Adăugați mierea și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
10
Bateți împreună oțet, ceapă, muștar, miere și oregano într-un bol mic. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă încet în ulei de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Finca La Malena Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.