Filet de porc la grătar cu pâine prăjită

Filet de porc la grătar cu pâine prăjită
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Porc La Grătar, Filet De Porc La Grătar, și File De Porc La Grătar Cu Mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, boiaua, ienibaharul, usturoiul, piperul și sarea. Bateți amestecul de zahăr brun peste carne de porc pentru a acoperi. Înfășurați bine în folie de plastic. Refrigerați 4 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
IenibaharIenibahar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Scoateți carnea de porc din frigider. Se lasă să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Se încălzește cuptorul la 450 F. Se pulverizează fundul tăvii de prăjire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
În tigaia mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Desfaceți carnea de porc; așezați în tigaie. Gatiti 3 minute. Întoarceți carnea de porc; gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Puneți carnea de porc în tigaie pulverizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F. (nu opriți cuptorul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se toarnă picături în ceașcă de măsurare din sticlă; se amestecă sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
9
Aliniați foaia de cookie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Așezați feliile de pâine pe foaia căptușită cu folie; întindeți ușor untul pe părțile superioare ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se presară cu pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
12
Coaceți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Tăiați carnea de porc în 24 de felii subțiri; așezați în tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
15
Stropiți cu amestec de sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
16
Coaceți 5 minute mai mult. Pentru a servi, acoperiți fiecare felie de pâine cu felie de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista