Filet de porc la grătar cu pâine prăjită
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Porc La Grătar, Filet De Porc La Grătar, și File De Porc La Grătar Cu Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, boiaua, ienibaharul, usturoiul, piperul și sarea. Bateți amestecul de zahăr brun peste carne de porc pentru a acoperi. Înfășurați bine în folie de plastic. Refrigerați 4 ore sau până la 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din frigider. Se lasă să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Se încălzește cuptorul la 450 F. Se pulverizează fundul tăvii de prăjire cu spray de gătit.
În tigaia mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Desfaceți carnea de porc; așezați în tigaie. Gatiti 3 minute. Întoarceți carnea de porc; gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până se rumenesc pe toate părțile.
Puneți carnea de porc în tigaie pulverizată.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F. (nu opriți cuptorul.)
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă picături în ceașcă de măsurare din sticlă; se amestecă sosul de grătar.
Aliniați foaia de cookie cu folie.
Așezați feliile de pâine pe foaia căptușită cu folie; întindeți ușor untul pe părțile superioare ale pâinii.
Se presară cu pudră de curry.
Coaceți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire.
Tăiați carnea de porc în 24 de felii subțiri; așezați în tigaie într-un singur strat.
Stropiți cu amestec de sos de grătar.
Coaceți 5 minute mai mult. Pentru a servi, acoperiți fiecare felie de pâine cu felie de porc.