Filet de porc la grătar cu miere de tei cu Salsa de citrice
Reteta muschiulet de porc la gratar cu var de miere cu Salsan de citrice este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 241 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare prăjită, kosher, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet de porc cu Xec (Salsa de citrice Maya), Mușchi de porc la grătar marinat cu citrice și soia, și Chipotle Miere Lime Muschiulet De Porc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar la foc mediu (350 până la 450). Frecați carnea de porc cu 1/2 linguriță. ulei. Într-un castron, amestecați împreună coaja, sucul, mierea și 3/4 linguriță. sare și împarte între 2 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Suc
Carne De Porc
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bateti
2
Grătar lămâie, întorcându-se ocazional, până când este foarte moale, aproximativ 8 minute, și grătar carne de porc, întorcându-se ocazional și perindând cu jumătate din glazura de var, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă ajunge la 145, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lămâie
Var
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Lăsați lămâia să se răcească, îndepărtați semințele și miezul alb central și tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Semințe
4
Transferați carnea de porc într-un platou, cort cu folie și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute. Între timp, fierbeți glazura rămasă într-o cratiță mică, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
5
Într-un castron, combinați restul de 2 lingurițe. ulei, grapefruit, portocale, cimbru, restul de 1/2 linguriță. sare, lămâie tocată și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Nuci De Fistic
Portocaliu
Lămâie
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Feliați carnea de porc, periați cu glazură îngroșată și serviți cu salsa de citrice.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.