Filet De Porc La Grătar Cu Condimente Smucite (Fără Gluten)

Filet De Porc La Grătar Cu Condimente Smucite (Fără Gluten)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar cu condimente Smucite (fără Gluten). Această rețetă face 4 porții cu 205 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, piper cayenne, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Diane-Fără Gluten Și Paleo, Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe oferindu -, și Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista