Filet de porc la grătar cu ananas și ardei gras

Filet de porc la grătar cu ananas și ardei gras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar cu ananas și ardei gras. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 337 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, filet de porc, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Hots lungi și ardei gras galben, Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, și Filet de porc teriyaki la grătar și ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sosul de soia, sosul de pește, usturoiul, ghimbirul, uleiul de susan și piperul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și bateți pentru a combina; set aside.To fluture carnea de porc, așezați filetul pe o tăietură cu un capăt îndreptat spre dvs. Feliați longitudinal în centru, aproape, dar nu chiar tăind filetul, lăsând intactă grosimea cărnii de aproximativ 1/4 până la 1/2 inch.Deschideți muschiul ca o carte și împingeți-l pentru a se aplatiza.Începând din partea stângă, cu lama cuțitului paralelă cu placa de tăiere și lama orientată spre stânga, tăiați lungimea cusăturii, menținând grosimea de 1/4 până la 1/2 inch.Trageți carnea deschisă și apăsați în jos pentru a aplatiza. Continuați tăierea și aplatizarea până când întreaga jumătate stângă are o grosime de 1/4 până la 1/2 inch. Rotiți filetul și repetați pe cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
BatetiBateti
1
Încălziți un grătar în aer liber la mare (aproximativ 450 F până la 550 F) și frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal. Pregătiți o perie de patiserie și un castron mic de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
2
Ungeți ananasul, ardeiul gras și scallions peste tot cu un strat subțire de ulei și așezați-le pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
AnanasAnanas
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți părțile tăiate ale jumătăților de var cu ulei și așezați-le cu fața tăiată în jos pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți, întorcând ananasul și legumele după cum este necesar (nu este nevoie să întoarceți limele), până când apar urme de grătar și fiecare articol este ușor înmuiat și carbonizat, aproximativ 4 minute pentru ananas, scallions și limes, 5 până la 6 minute pentru ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
AnanasAnanas
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarVar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți fructele și legumele într-un vas mare sau o foaie de copt și lăsați-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Scoateți carnea de porc din marinată, îndepărtați orice exces și aruncați marinada. Frecați din nou grătarele cu un prosop înmuiat în ulei, așezați carnea de porc pe grătar și acoperiți grătarul. Gatiti, rastoarna o data, pana cand apar semne de gratar si carnea de porc Inregistreaza 140 F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 7 pana la 10 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți pe o tăietură, cortați cu folie și lăsați să se odihnească. Între timp, terminați pregătirea toppingului.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Tăiați și aruncați miezurile din ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
8
Tăiați fructele rămase în zaruri medii și puneți-le într-un castron mediu. Se toacă ardeiul gras și ceapa verde în zaruri medii și se adaugă în castron. Strângeți sucul din 2 jumătăți de var în castron și amestecați pentru a combina.Feliați carnea de porc, strecurați sucul din cele 2 jumătăți de lime rămase peste carne și serviți cu amestecul de ananas–ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
AnanasAnanas
Ceapa VerdeCeapa Verde
FructeFructe
SucSuc
VarVar
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista