Filetul de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 241 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar măcinat, semințe de muștar, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 44 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Încercați Filet De Porc La Grătar Cu Condimente Smucite (Fără Gluten), Muschiulet De Porc Jamaican, și Filet de porc smucit cu Salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeii habanero, ceapa, ceapa verde, ghimbirul și usturoiul, într-un blender sau robot de bucătărie. Amestecați până când este destul de fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați cidru, oțet alb, sos de soia, ulei de măsline și zahăr. Condimentează cu semințe de muștar, sare, piper, cimbru, ienibahar, nucșoară și scorțișoară. Continuați să amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
Pentru Asezonarea Cărnii
Fripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați filetul de porc într-o caserolă superficială; turnați marinada smucită și masați în carne pentru a vă asigura că toată carnea de porc este acoperită. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Grătar ușor de ulei. Grătați plăcile de filet peste cărbuni fierbinți, întorcându-vă după cum este necesar pentru a nu arde, dar permițând urme frumoase de grătar și rumenire. aproximativ 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă a atins 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți carnea de pe grătar; feliați subțire și serviți.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Durigutti familia Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.