Filet de porc Jalapeno-Caise

Filet de porc Jalapeno-Caise
Mușchiul de porc Jalapeno-Caise necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 346 de calorii , 36 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită chimion măcinat, sare, oregano și ulei de măsline. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiul de porc înfășurat în slănină , Mușchiul de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii și Mușchiul de porc la grătar cu ghimbir .

Instrucțiuni

1
Combinați primele șase ingrediente; frecați peste carnea de porc. Acoperiți și lăsați la frigider până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Pune carnea de porc într-un recipient de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură; lingura 1/4 cana peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru arată 160°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
7
Se serveste cu glazura ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista