Filet de porc Jalapeno-Caise
Mușchiul de porc Jalapeno-Caise necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 346 de calorii , 36 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită chimion măcinat, sare, oregano și ulei de măsline. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiul de porc înfășurat în slănină , Mușchiul de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii și Mușchiul de porc la grătar cu ghimbir .
Instrucțiuni
Combinați primele șase ingrediente; frecați peste carnea de porc. Acoperiți și lăsați la frigider până la 2 ore.
Pune carnea de porc într-un recipient de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 15 minute.
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură; lingura 1/4 cana peste carne de porc.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru arată 160°.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
Se serveste cu glazura ramasa.