Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc glazurat și umplut. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână filet de porc, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc umplut cu glazură portocalie, Filet De Porc Glazurat Cu Smochine, și Filet De Porc Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați o fantă longitudinală la 3/4 din drum prin filet de porc și întindeți filetul deschis. Puneți carnea plată și la o grosime de 1/4 inch cu un ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Pâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
3
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu și rumeniți filetul turtit în uleiul fierbinte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați filetul pe o farfurie.
5
Încălziți untul în tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați țelina și ceapa în untul fierbinte până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Amestecați firimiturile de pâine, pătrunjelul, 1 linguriță de usturoi praf, rozmarinul, sarea și piperul negru în țelină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Deschideți filetul și întindeți amestecul de pesmet peste carne până la 1/2 inch de margine. Îndoiți filetul peste umplutură și legați-l împreună cu sfoara de bucătărie; așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Se amestecă gemul de afine, gemul de ardei jalapeno, usturoiul și pudra de usturoi împreună într-un castron; întindeți amestecul peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și Stafide
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de gem s-a copt într-o glazură și un termometru pentru carne citit instant introdus în mijlocul umpluturii citește 160 de grade F (70 de grade C), 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A Permite
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați carnea să stea cu 5 minute înainte de dezlegare și feliere.