Filet De Porc Glazurat Cu Mere
Filetul de porc glazurat cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, mere, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză De Porc Glazurată Cu Brandy De Mere, File De Porc Glazurat Cu Arțar De Mere, și File De Porc Glazurat Cu Arțar De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cojiți, miez și tăiați merele în zaruri de 1 inch și aruncați cu unt topit într-un bol mare. Împrăștiați merele în fundul unei tăvi de prăjire prevăzută cu un suport.
Condimentați filetul generos cu sare și piper și așezați-l pe raft în tigaia de prăjire.
Bateți împreună toate ingredientele rămase într-un castron mic.
Puneți filetul în cuptor până când temperatura internă înregistrează 160 până la 165 de grade pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 30 până la 40 de minute. În ultimele 10 minute de gătit perie cu jumătate din glazura.
Scoateți din cuptor, periați cu glazura rămasă și lăsați să se odihnească timp de 10 minute pe o tăietură înainte de a tăia.