Filet de porc glazurat cu Chipotle și arțar
Filetul de porc glazurat cu Chipotle și arțar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 697 calorii, 94G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ardei iute chipotle plus 1 lingură de sos, muștar dijon, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Filet de porc cu mop Chipotle-arțar, Chipotle-Filet De Porc Prăjit Glazurat Cu Rodie, și Filet De Porc Glazurat Cu Arțar Prăjit.
Instrucțiuni
Purtați mănuși, îndepărtați și aruncați semințele și venele din ardei iute. Într-un blender, rotiți ardeii iute, sosul din ardei iute, siropul de arțar și muștarul până se omogenizează.
Clătiți și uscați carnea de porc. Tăiați excesul de grăsime și orice membrană subțire, argintie, din filet. Îndoiți capetele subțiri de carne pentru a face friptura uniformă groasă și legați sfoara de bumbac transversal în jurul fiecărui capăt pentru a o fixa. Puneți carnea pe o farfurie cu margini; se toarnă aproximativ 1/3 cană amestec de sirop de chipotle-arțar peste carne de porc și se întoarce pentru a acoperi complet.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă conform instrucțiunilor.
Așezați friptura pe grătar și gătiți până când un termometru introdus în centrul său atinge 150 de grade, 20 până la 25 de minute.
Transferați friptura într-un platou și, menținându-l cald, lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați felii subțiri și adăugați sare după gust.
Se servește cu amestecul rămas de sirop de chipotle-arțar.