Filet De Porc Glazurat

Filet De Porc Glazurat
Filetul de porc glazurat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de coajă de portocală, oțet de vin, picurare de tigaie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lichiorul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Tort de trufe cu portocale cu ciocolată și Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Glazurat, Filet De Porc Glazurat, și Filet De Porc Glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Muschiulet:.Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. sare și piper ambele părți ale filetului de porc cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună brânza, 1/2 cană de afine uscate, ierburi și usturoi.Umpleți filetul și înfășurați.Asigurați-vă cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Așezați într-o tigaie de prăjire cu cusătura în jos. Prăjiți până când temperatura internă citește 160 de grade F (45-60 de minute, în funcție de dimensiunea filetului).
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Scoateți din cuptor; așezați filetul pe o farfurie pentru a se odihni. Între timp, faceți glazura.Glazură:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă tot sucul din tigaia de prăjire și într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se pune pe plită la foc mediu și se aduce la fierbere.Gatiti aproximativ 2 minute sau pana se reduce usor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați toate ingredientele glazurate, cu excepția untului. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se ia de pe foc, se adaugă untul, se amestecă până se dizolvă și sosul este lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Scoateți sfoara din filet.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
10
Așezați filetul pe un platou de servire.
11
Se toarnă glazura peste carne de porc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 ceapa rosie, cubulete mici1 ceapa rosie, cubulete mici23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(de preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscateafine uscate2smallscuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză havarti, rasăbrânză havarti, rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmaghiranmaghiran23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmconcentrat de suc de portocale, decongelatconcentrat de suc de portocale, decongelat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmlichior de portocale (ca grand marnier)lichior de portocale (ca grand marnier)12 lingurițe de pudră de usturoicoajă proaspătă de portocală, tocatăcoajă proaspătă de portocală, tocată4creveți și cu venePan picurăPan picură3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.filet de porc, întreg, fluturatfilet de porc, întreg, fluturat1Oreos dublu umplut1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu venePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sos de afine cu boabe întregisos de afine cu boabe întregi24inchsfoară de măcelarsfoară de măcelar

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista