Filet de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Filetul de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți, Spice Frecat Muschiulet De Porc, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente.
Instrucțiuni
Aranjați morcovii pe mai marifoaie de copt tăiată.
Bateți 2 linguri de apă și toate ingredientele rămase într-un castron mic; se toarnă peste morcovi și se aruncă la strat. Acoperiți bine cu sarcini grele foil.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați la temperatura camerei. Aruncați la acoperireînainte de a continua.
Preincalziti cuptorul la 400 F. amestec de cartofi prajiti acoperiti pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Între timp, aranjați filetul de porcpe o altă foaie de copt cu margini. Stiroregano, chimen, chile pulbere, smokedpaprika, și 1 linguriță de sare grunjoasă în smallbowl; frecați amestecul peste tot filetele.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Reveniți la foaia de copt cu margini.
Scoateți folia din morcovi. Cuibărește carnea de porcprintre morcovi pe foaie de copt, aranjândmorcovi într-un singur strat în jurul cărnii de porc. Se prăjește descoperit până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de porc 145 km F,amestecând morcovii ocazional dacă începe să se caramelizeze, aproximativ 18 minute.
Lăsați să se odihnească5 până la 10 minute.
Transferați carnea de porc pe suprafața de lucru.
Cutcrosswise în felii groase de 1/2 inch. Aranjațimorcovi pe platou. Se acoperă cu felii de porc,stropind orice suc de tigaie.
* Disponibil în secțiunea spice a manysupermarket-urilor și pe piețele latine.
** Uneori etichetat Pimentuln Dulce Saupimentuln de la Vera Dulce; disponibil la unele supermarketuri, la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la tienda.com.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.