Filetul de porc frecat cu Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 173 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.03 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc frecat cu Chili, Filet De Porc Frecat Cu Chili La Grătar, și Ancho Chili-Espresso Frecat Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la mediu înalt. Într-o pungă mare cu fermoar, combinați ulei de măsline, usturoi, praf de chili, chimen, boia, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Chili
Ulei De Măsline
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Adăugați suc de lămâie și frecați părțile laterale ale pungii până când amestecul formează o pastă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Condimente Uscate Freca
3
Adăugați carne de porc în pungă, sigilați punga și frecați bine părțile până când amestecul de condimente a acoperit bine carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
4
Chiar înainte de gătit, grătar încălzit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți carnea de porc din pungă, așezați-o pe grătar și gătiți, rotind ocazional cu clești, până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 60°, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
Clește
6
Transferați pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.