Filet De Porc Frecat Cu Chili

Filet De Porc Frecat Cu Chili
Filetul de porc frecat cu Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 173 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.03 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc frecat cu Chili, Filet De Porc Frecat Cu Chili La Grătar, și Ancho Chili-Espresso Frecat Muschiulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu înalt. Într-o pungă mare cu fermoar, combinați ulei de măsline, usturoi, praf de chili, chimen, boia, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Adăugați suc de lămâie și frecați părțile laterale ale pungii până când amestecul formează o pastă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Adăugați carne de porc în pungă, sigilați punga și frecați bine părțile până când amestecul de condimente a acoperit bine carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Chiar înainte de gătit, grătar încălzit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți carnea de porc din pungă, așezați-o pe grătar și gătiți, rotind ocazional cu clești, până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 60°, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
6
Transferați pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista