Rețeta de carne de porc din Caraibe La grătar ar putea satisface pofta ta din America Centrală în jurul valorii de 1 oră. Pentru $2.55 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 260 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, fructe tăiate, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Din Caraibe La Grătar, Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, și Filet de porc condimentat în Caraibe cu Salsa de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele din fructe. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
2
Se amestecă toate ingredientele de frecare a condimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Condimente Uscate Freca
3
Așezați carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Se presara cu condimente freca. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea de porc. Sac de etanșare; frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Carne De Porc
5
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți carnea de porc din pungă. Acoperiți și grătați carnea de porc la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se frecvent, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.