Filet De Porc Diablo

Filet De Porc Diablo
Carnea de porc Diablo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 290 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, ardeiul cayenne, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 581 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Diablo Diablo Diablo Burger, Carnitas de porc mai sănătos cu muschiulet de porc, și El Diablo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mare. Gatiti carnea de porc pana se rumeneste pe o parte, 3 pana la 4 minute. Întoarceți carnea de porc și transferați tigaia în cuptorul preîncălzit. Gatiti pana cand carnea de porc este rumenita si inca usor roz in centru, 20-25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Îndepărtați excesul de ulei din tigaie și puneți-l la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă bulion de pui și se aduce la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Bateți în smântână, hrean, muștar Dijon și piper cayenne. Continuați să gătiți până când amestecul este redus la un sos gros, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul rece. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Feliați carnea de porc în felii de 1/2 inci și serviți acoperit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Finca La Malena Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde asigură o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culori care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violete. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de padure rosii, prune, vanilie si condimente se deschid pe masura ce se incalzeste, oferind un bogat caracter varietal. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista