Filet De Porc De Susan
Reteta muschiulet de porc susan poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru 1,64 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, semințe de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Filet De Porc De Susan La Cuptor, Filet De Porc Cu Susan De Miere, și Filet De Porc Cu Susan De Miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, uleiul, ghimbirul și usturoiul.
Adăugați carne de porc; sigilați și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider timp de 4 ore sau peste noapte, rotind ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe un suport uns într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie.
Combinați mierea și zahărul brun; lingura peste carne de porc.
Se presară cu semințe de susan.
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 20-25 minute sau până când un termometru citește 145 CP.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette]()
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!