Filet de porc Island (salată opțională) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 728 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, suc de portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Filet De Porc De Insulă, Filet De Porc De Insulă, și Filet De Porc Cu Salată De Pepene Galben.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Se amestecă împreună sare, piper, chimen, praf de chili și scorțișoară, apoi se acoperă carnea de porc cu frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, la foc moderat, până când abia începe să fumeze, apoi carnea de porc brună, întorcându-se, aproximativ 4 minute în total. Lăsați carnea de porc în tigaie.Faceți glazură și friptură de porc:.Se amestecă împreună zahărul brun, usturoiul și Tabasco și se tapetează deasupra fiecărui filet. Prăjiți în mijlocul cuptorului până când termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărui filet înregistrează 60°, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Friptură De Porc
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Dressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Lăsați carnea de porc să stea în tigaie la temperatura camerei 10 minute. (Temperatura va crește la aproximativ 68° în picioare.).Faceți vinetă în timp ce prăjiți carnea de porc:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Bateți împreună sucuri, muștar, pudră de curry, sare și piper, apoi adăugați ulei într-un jet, amestecând până se emulsionează.Pregătiți ingredientele salatei în timp ce carnea de porc stă:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați portocalele transversal în felii groase de 1/4 inch. Aruncați spanacul, varza, ardeiul gras și stafidele într-un castron mare cu aproximativ 1/4 cană de vinaigretă. Înjumătățiți, gropiți și curățați avocado, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/4 inch.Asamblați salata:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Ardei Arbol Uscat
Rețetă De Pizzocheri
3 Bețișoare De Covrig
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Tăiați carnea de porc la un unghi de 45 de grade în felii groase de 1/2 inch. Aliniați un platou mare cu salată îmbrăcată și aranjați felii de porc, portocale și avocado în rânduri deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat
3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Stropiți niște vinaigretă peste avocado și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Ardei Arbol Uscat
3 Bețișoare De Covrig
8
Se toarnă orice suc din tigaie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.