Filet De Porc Cu Zahăr Brun Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu zahăr brun Bourbon. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, muștar dijon, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc în marinată cu zahăr brun Bourbon, Filet De Porc Prăjit Cu Zahăr Brun, și Muschi de porc sarat cu zahar brun-glazura Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea argintie de pe filete, lăsând un strat subțire de grăsime.
Combinați zahărul brun și următoarele 5 ingrediente într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Sigilați punga și răciți 8 până la 18 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, combinați marinada rezervată și amidonul de porumb într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii subțiri și aranjați pe un platou de servire; stropiți cu sos cald.
*1 1/2 lb. friptura de flanc poate fi înlocuită. Reduceți timpul de grătar la 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.