Filetul de porc cu varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 191g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1338 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână fileuri de porc, ienibahar măcinat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Încercați Bere-filet de porc marinat cu varză roșie, Filet de porc cu varză dulce și acră, și Muschiulet de porc cu varza si Slaw de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți 3 linguri de unt într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați varza, stafidele, oțetul, cidrul, 1/4 linguriță de ienibahar și 1/2 linguriță fiecare sare și piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, 20 de minute. Descoperiți și fierbeți până când lichidul este aproape dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
(rezervati 1 Lingura)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
3
Adăugați sare și mai mult oțet după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Între timp, presărați carnea de porc cu restul de 1/4 linguriță de ienibahar, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Se rumenesc carnea de porc pe toate părțile, apoi se transferă într-o tigaie (rezervați tigaia) și se prăjește până când un termometru introdus în carne înregistrează 145 grade F până la 150 grade F, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Se fierbe bulionul în tigaie până se reduce cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se amestecă făina și restul de 1 lingură de unt, se amestecă în bulion și se fierbe 1 minut. Se amestecă hreanul. Feliați carnea de porc; serviți cu varza și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
(rezervati 1 Lingura)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Reginato Malbec Rosa. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.