Filet de porc cu usturoi cu sos de ciuperci

Filet de porc cu usturoi cu sos de ciuperci
Filetul de porc cu usturoi cu sos de ciuperci necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 703 calorii, 50g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 55 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, filet de porc, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Filet de porc cu sos de ciuperci, Medalioane de filet de porc ars cu sos de tigaie cu șalotă-ciuperci, și Filet de vită cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Frecați sare și piper pe toate părțile filetelor de porc; cuibărește filetele unul lângă celălalt într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; adăugați usturoiul și ciupercile. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe, amestecând frecvent, până când sosul este parfumat, aproximativ 5 minute. Se amestecă oțetul în sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se toarnă sosul de ciuperci peste filete, lăsând sosul să se scurgă între cele două filete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când filetele sunt ușor roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați filetele într-un vas de servit.
7
Scurgeți picăturile, inclusiv ciupercile, din vasul de copt într-o ceașcă de măsurare, răzuind fundul pentru a obține toate bucățile maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Scoateți 1/4 cană de grăsime din amestec și turnați într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați suficient bulion de pui la picături pentru a face 2 căni; bateți făina în picături până se încorporează. Se amestecă amestecul de picături de bulion în cratiță cu grăsime la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 5 minute; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Feliați filetele în medalioane și acoperiți cu jumătate de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
11
Se toarnă sosul rămas într-o barcă cu sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista