Filet de porc cu sos de roșii și piper
Filet de porc cu sos de roșii și piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.86 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de ardei roșu, Filet de porc Hongroise cu Risotto de Crab și sos Tri-Pepper, și Filet de porc cu crustă de ardei cu sos balsamic de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul în untul fierbinte, apoi se aranjează cât mai multe fâșii de carne de porc feliate, după cum puteți încăpea în tigaie. Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe ambele parti.
Scoateți din tigaie; pune deoparte. Repetați cu orice fâșii de filet de porc rămase.
Întoarceți toate fâșiile de filet de porc în tigaie. Se amestecă roșiile și se condimentează cu busuioc, sare și piper. Gatiti pana cand amestecul ajunge la fierbere, apoi reduceti focul la minim si acoperiti.
Între timp, încălziți apa într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gatiti ardeii si ceapa in apa fierbinte clocotita pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă în filet de porc și roșii. Continuați să gătiți până când fâșiile de filet de porc nu mai sunt roz, aproximativ 50 până la 60 de minute.