Filet de porc cu sos de roșii și piper

Filet de porc cu sos de roșii și piper
Filet de porc cu sos de roșii și piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.86 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de ardei roșu, Filet de porc Hongroise cu Risotto de Crab și sos Tri-Pepper, și Filet de porc cu crustă de ardei cu sos balsamic de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul în untul fierbinte, apoi se aranjează cât mai multe fâșii de carne de porc feliate, după cum puteți încăpea în tigaie. Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din tigaie; pune deoparte. Repetați cu orice fâșii de filet de porc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Întoarceți toate fâșiile de filet de porc în tigaie. Se amestecă roșiile și se condimentează cu busuioc, sare și piper. Gatiti pana cand amestecul ajunge la fierbere, apoi reduceti focul la minim si acoperiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, încălziți apa într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gatiti ardeii si ceapa in apa fierbinte clocotita pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă în filet de porc și roșii. Continuați să gătiți până când fâșiile de filet de porc nu mai sunt roz, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista