Filet de porc cu sos de roșii și piper

Filet de porc cu sos de roșii și piper
Filet de porc cu sos de roșii și piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.86 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de ardei roșu, Filet de porc Hongroise cu Risotto de Crab și sos Tri-Pepper, și Filet de porc cu crustă de ardei cu sos balsamic de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul în untul fierbinte, apoi se aranjează cât mai multe fâșii de carne de porc feliate, după cum puteți încăpea în tigaie. Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie; pune deoparte. Repetați cu orice fâșii de filet de porc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Întoarceți toate fâșiile de filet de porc în tigaie. Se amestecă roșiile și se condimentează cu busuioc, sare și piper. Gatiti pana cand amestecul ajunge la fierbere, apoi reduceti focul la minim si acoperiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, încălziți apa într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gatiti ardeii si ceapa in apa fierbinte clocotita pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă în filet de porc și roșii. Continuați să gătiți până când fâșiile de filet de porc nu mai sunt roz, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista