Filet de porc cu sos de rodie

Filet de porc cu sos de rodie
Filet de porc cu sos de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1214 calorii, 188g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, amidon de porumb, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Filet de porc cu sos de tigaie de rodie, Filet De Porc Cu Sos De Rodie De Afine, și Filet De Porc Cu Salsa De Rodie.

Instrucțiuni

1
Se amestecă chimenul, coriandrul, piperul, scorțișoara și sarea într-un castron puțin adânc. Tapetați filetele uscate și dragați în amestec de condimente până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Reduceți căldura până la moderat și gătiți carnea de porc, întorcându-vă ocazional, până când carnea este rumenită pe toate părțile și termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărui registru de filet 145 F, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Transferați carnea de porc cu clești pe o tăietură (tigaie de rezervă) și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
CleșteClește
4
În timp ce carnea de porc stă, turnați și aruncați orice grăsime din tigaie, apoi adăugați suc de rodie în tigaie și fierbeți la foc moderat până când se reduce la aproximativ 2/3 cană, aproximativ 3 minute (dacă partea tigaiei începe să ardă, reduceți focul la moderat). Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în suc, apoi se fierbe sosul până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SucSuc
SosSos
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se adaugă oțet de Sherry după gust, apoi se învârte în unt până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
UntUnt
6
Turnați sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și îndepărtați orice grăsime. Se condimentează cu sare. Feliați carnea de porc și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Per porție: 310 calorii, 14G grăsimi (4G grăsimi saturate), 117mg colesterol, 388mg sodiu, 10g carbohidrați, 1g fibre, 36g proteine
8
Date Nutriționale
9
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista