Filet de porc cu sos de rodie
Filet de porc cu sos de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1214 calorii, 188g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, amidon de porumb, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Filet de porc cu sos de tigaie de rodie, Filet De Porc Cu Sos De Rodie De Afine, și Filet De Porc Cu Salsa De Rodie.
Instrucțiuni
Se amestecă chimenul, coriandrul, piperul, scorțișoara și sarea într-un castron puțin adânc. Tapetați filetele uscate și dragați în amestec de condimente până când sunt acoperite uniform.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Reduceți căldura până la moderat și gătiți carnea de porc, întorcându-vă ocazional, până când carnea este rumenită pe toate părțile și termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărui registru de filet 145 F, 20 până la 25 de minute.
Transferați carnea de porc cu clești pe o tăietură (tigaie de rezervă) și lăsați să stea 10 minute.
În timp ce carnea de porc stă, turnați și aruncați orice grăsime din tigaie, apoi adăugați suc de rodie în tigaie și fierbeți la foc moderat până când se reduce la aproximativ 2/3 cană, aproximativ 3 minute (dacă partea tigaiei începe să ardă, reduceți focul la moderat). Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în suc, apoi se fierbe sosul până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă oțet de Sherry după gust, apoi se învârte în unt până se încorporează.
Turnați sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și îndepărtați orice grăsime. Se condimentează cu sare. Feliați carnea de porc și serviți cu sos.
Per porție: 310 calorii, 14G grăsimi (4G grăsimi saturate), 117mg colesterol, 388mg sodiu, 10g carbohidrați, 1g fibre, 36g proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "