Filet de porc cu sos de muștar
Filetul de porc cu sos de muștar necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 230 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, muștar dijon, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Sos De Muștar, Filet de porc cu sos de muștar de arțar, și Filet de porc cu sos de muștar de miere.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc pe un suport uns într-o tigaie.
Se coace, neacoperit, la 375 km / h timp de 40-45 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 km / h-170 km / h.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Între timp, combinați făina, laptele și menta într-o cratiță mică până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă muștarul și bulionul; se ia de pe foc.
Bateți în smântână și piper.
Se servește cu carnea de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este beciurile Arcane Pinot Noir Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc]()
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.