Filet de porc cu sos de muștar
Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de porc cu sos de muștar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. 87 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, zahăr brun, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Filet De Porc Cu Sos De Muștar, Filet de porc cu sos de muștar de miere, și Filet de porc cu sos de muștar de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul, sosul de soia și zahărul brun într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Așezați filetul în pungă și refrigerați peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Într-un castron mic, combinați maioneza, smântâna, pudra de muștar; se amestecă bine.
Amestecați în arpagic tocat dacă doriți. Se răcește până este gata de servit.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați carnea și marinata într-un vas de copt superficial și prăjiți timp de 1 oră, bătând ocazional. Temperatura cărnii trebuie să înregistreze 145 grade F (63 grade C).
Se lasă să se odihnească câteva minute, apoi se taie în felii groase de 1/2 inch.
Se servește cu sos de muștar.