Filet de porc cu sos de muștar

Filet de porc cu sos de muștar
Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de porc cu sos de muștar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. 87 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, zahăr brun, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Filet De Porc Cu Sos De Muștar, Filet de porc cu sos de muștar de miere, și Filet de porc cu sos de muștar de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul, sosul de soia și zahărul brun într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Așezați filetul în pungă și refrigerați peste noapte sau cel puțin 8 ore.
3
Într-un castron mic, combinați maioneza, smântâna, pudra de muștar; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Amestecați în arpagic tocat dacă doriți. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați carnea și marinata într-un vas de copt superficial și prăjiți timp de 1 oră, bătând ocazional. Temperatura cărnii trebuie să înregistreze 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se lasă să se odihnească câteva minute, apoi se taie în felii groase de 1/2 inch.
8
Se servește cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista