Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar
Filet de porc cu sos cremos de muștar-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 7 și costă $ 4.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 108g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 799 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, smântână grea, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Vită Cu Sos De Muștar Șalotă, Filet de porc cu crustă de alune și vin roșu-sos de șalotă, și Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Șalotă.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Puteți încerca Flechas de Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)]()
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.