Filet de porc cu sos Bourbon Guava
Filetul de porc cu sos de Bourbon Guava este un fără lactate felul principal. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, bourbon, muștar de cereale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până guava ai putea urma acest curs principal cu Papaya Guava Granita ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de guava Barbeque, Filet de porc afumat cu sos Bourbon-rozmarin, și Spice frecat filet de porc cu sos Bourbon-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și pasta de guava într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până când guava se dizolvă, amestecând continuu. Pune deoparte.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți timp de 6 minute, rumenind pe toate părțile.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați ulei și eșalotă în tigaie; saut 1 minut.
Adăugați bourbon; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă amestecul de bulion. Întoarceți carnea de porc în tigaie, acoperiți și fierbeți 13 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați ușor muștarul.