Filet de porc cu smochine și mămăligă cu brânză albastră
Filetul de porc cu smochine și mămăligă cu brânză albastră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.31 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mămăligă grosieră, vin, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră, Brânză Albastră, Curmale + Filet De Porc Umplut Cu Pecan, și Filet de porc cu smochine și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți carnea de porc și uscați-o; tăiați și aruncați grăsimea și orice membrană argintie din filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Presărați ușor carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mare, tigaie înclinată pentru a acoperi fundul; când uleiul este fierbinte, adăugați filet și întoarceți-l după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc; aranjați smochine și crenguțe de cimbru în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Transferați tigaia cu carne de porc într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400; coaceți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii ajunge la 155, 18 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, într - o tigaie de 4 până la 6 litri, combinați mămăligă, 1/2 linguriță sare și 4 1/2 căni de apă. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până când mămăliga este netedă după gust, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de brânză albastră; se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
8
Transferați filetul și smochinele într-un platou cu margini și lăsați să stea într-un loc cald timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
9
Adăugați vin, miere și coajă de portocală în tigaia nespălată. Se fierbe la foc mare, amestecând pentru a elibera bucăți rumenite, până când amestecul se reduce la aproximativ 1/2 cană, 4 până la 5 minute.
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Îndepărtați și aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
11
Feliați carnea de porc în diagonală peste bobul gros de 1/2 inch. Puneți amestecul de mămăligă în mod egal pe patru farfurii. Aranjați carnea de porc și smochinele peste mămăligă; sos de lingură în mod egal peste carne de porc și smochine. Se acoperă cu mai multă brânză albastră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.