Filet de porc cu smochine și mămăligă cu brânză albastră

Filet de porc cu smochine și mămăligă cu brânză albastră
Filetul de porc cu smochine și mămăligă cu brânză albastră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.31 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mămăligă grosieră, vin, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră, Brânză Albastră, Curmale + Filet De Porc Umplut Cu Pecan, și Filet de porc cu smochine și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și uscați-o; tăiați și aruncați grăsimea și orice membrană argintie din filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Presărați ușor carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mare, tigaie înclinată pentru a acoperi fundul; când uleiul este fierbinte, adăugați filet și întoarceți-l după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc; aranjați smochine și crenguțe de cimbru în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Transferați tigaia cu carne de porc într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400; coaceți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii ajunge la 155, 18 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, într - o tigaie de 4 până la 6 litri, combinați mămăligă, 1/2 linguriță sare și 4 1/2 căni de apă. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până când mămăliga este netedă după gust, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de brânză albastră; se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
8
Transferați filetul și smochinele într-un platou cu margini și lăsați să stea într-un loc cald timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
9
Adăugați vin, miere și coajă de portocală în tigaia nespălată. Se fierbe la foc mare, amestecând pentru a elibera bucăți rumenite, până când amestecul se reduce la aproximativ 1/2 cană, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Îndepărtați și aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
11
Feliați carnea de porc în diagonală peste bobul gros de 1/2 inch. Puneți amestecul de mămăligă în mod egal pe patru farfurii. Aranjați carnea de porc și smochinele peste mămăligă; sos de lingură în mod egal peste carne de porc și smochine. Se acoperă cu mai multă brânză albastră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se asortează bine cu carne la grătar, brânză medie spre tare sau pur și simplu singură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista