Filet de porc cu Salsa de ananas

Filet de porc cu Salsa de ananas
Dacă aveți despre 1 oră pentru a petrece în bucătărie, muschiulet de porc cu salsa de ananas ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 225 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ardei gras, muștar dijon, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet de porc cu Salsa de ananas, Filet de porc smucit cu Salsa de ananas, și Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o tigaie superficială cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Puneți carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Combinați 3 linguri de zahăr brun, muștar și ghimbir în castron; se întinde peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
GhimbirGhimbir
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sucurile se limpezesc și un termometru pentru carne citește 160 de grade F (71 de grade C), aproximativ 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
6
Combinați ananasul, ardeii, ceapa verde, coriandrul și 1 lingură de zahăr brun într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Zahăr BrunZahăr Brun
AnanasAnanas
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista