Filet de porc cu rozmarin și cimbru

Filetul de porc cu rozmarin și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 158 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți muștar dijon, filete de porc, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de porc cu rozmarin prăjit și cimbru cu caserolă de ciuperci de fasole verde, Filet De Porc Cu Cimbru, și Filet De Porc Acoperit Cu Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați grăsimea din carne de porc; așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Combinați muștarul și următoarele 4 ingrediente (muștar prin piper) într-un bol; periați carnea de porc. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), ungându-se frecvent cu amestec de muștar.
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 109 dolari.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.