Filet de porc cu Port și prune uscate

Filet de porc cu Port și prune uscate
Filet de porc cu Port și prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, coriandru măcinat, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii, Muschiulet de porc saut cu prune uscate, și Friptură de porc cu prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați filetele cu 2 lingurițe de coriandru, 1/2 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați filetele și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 3 minute.
5
Puneți tigaia în cuptor și gătiți până când filetele sunt făcute la mediu, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați filetele pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de aproximativ 5 minute.
7
Se toarnă toată grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Puneți tigaia la foc moderat și adăugați portul. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați bulionul, prunele și restul de 1/4 linguriță de sare. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Bateți restul de 1/2 linguriță de coriandru și untul. Feliați filetele și serviți acoperite cu prune uscate și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Prune UscatePrune Uscate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Recomandarea vinului: un vin roșu cu corp ușor sau subtil aromat s-ar estompa lângă aromele fructate intense ale acestui fel de mâncare. Din fericire, zinfandelurile roșii sunt disponibile pe scară largă și vor funcționa perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista