Filet de porc cu Port și prune uscate

Filet de porc cu Port și prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, coriandru măcinat, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii, Muschiulet de porc saut cu prune uscate, și Friptură de porc cu prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați filetele cu 2 lingurițe de coriandru, 1/2 linguriță de sare și piper.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați filetele și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 3 minute.
Puneți tigaia în cuptor și gătiți până când filetele sunt făcute la mediu, aproximativ 15 minute.
Transferați filetele pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de aproximativ 5 minute.
Se toarnă toată grăsimea din tigaie.
Puneți tigaia la foc moderat și adăugați portul. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro.
Adăugați bulionul, prunele și restul de 1/4 linguriță de sare. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Bateți restul de 1/2 linguriță de coriandru și untul. Feliați filetele și serviți acoperite cu prune uscate și sos.
Recomandarea vinului: un vin roșu cu corp ușor sau subtil aromat s-ar estompa lângă aromele fructate intense ale acestui fel de mâncare. Din fericire, zinfandelurile roșii sunt disponibile pe scară largă și vor funcționa perfect.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon