Filet de porc cu miere Dijon cu sparanghel

Filetul de porc cu miere Dijon cu sparanghel este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 331 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați punga de cuptor, nuci pecan, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Filet de porc cu miere Dijon cu sparanghel, Filet De Porc Cu Miere-Dijon, și Filet de porc cu miere-Dijon cu ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.
Așezați punga de cuptor Reynolds Circulatory în tava de copt de 13x9x2 inci.
Adăugați amidon de porumb, miere, muștar, sos Worcestershire, sare și piper în punga cuptorului. Strângeți punga pentru a amesteca ingredientele.
Feliați filet de porc gros de 1 inch.
Puneți carnea de porc și sparanghelul în pungă. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea de porc și sparanghelul cu sos.
Așezați ingredientele într-un strat uniform.
Închideți geanta cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când carnea de porc citește 145 PCORF pe termometru.
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați cu atenție punga deschisă și serviți.