Filet de porc cu mere prăjite și ceapă

Filet de porc cu mere prăjite și ceapă
Filetul de porc cu mere prăjite și ceapă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, semințe de fenicul, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu mere prăjite și ceapă, Filet de porc prăjit cu mere, și Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F. carne de porc de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc și căutați până când toate părțile se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Transferați carnea de porc în farfurie. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Întindeți muștarul deasupra și părțile laterale ale cărnii de porc; presați semințele de fenicul în muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De PorcCarne De Porc
6
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adauga feliile de ceapa si merele; saut la foc mediu pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
8
Se întinde uniform în tigaie și se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați carnea de porc deasupra amestecului de mere-ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
10
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când amestecul de mere-ceapă este moale și maro și termometrul pentru carne introdus în centrul registrelor de porc 150 circulari F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
11
Transferați carnea de porc în platou și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Lăsați să stea 5 minute.
13
Între timp, turnați vin alb peste amestecul de mere-ceapă în tigaie. Se amestecă amestecul la foc mare până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Tăiați carnea de porc pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Puneți amestecul de mere-ceapă pe farfurii. Se acoperă cu carne de porc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Alma De Los Andes Reserva Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista