Filet de porc cu mere prăjite și ceapă

Filetul de porc cu mere prăjite și ceapă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, semințe de fenicul, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu mere prăjite și ceapă, Filet de porc prăjit cu mere, și Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. carne de porc de sezon cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și căutați până când toate părțile se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea de porc în farfurie. Se răcește ușor.
Întindeți muștarul deasupra și părțile laterale ale cărnii de porc; presați semințele de fenicul în muștar.
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în tigaie.
Se adauga feliile de ceapa si merele; saut la foc mediu pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Se întinde uniform în tigaie și se presară sare și piper.
Așezați carnea de porc deasupra amestecului de mere-ceapă.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când amestecul de mere-ceapă este moale și maro și termometrul pentru carne introdus în centrul registrelor de porc 150 circulari F, aproximativ 15 minute.
Transferați carnea de porc în platou și cort cu folie.
Între timp, turnați vin alb peste amestecul de mere-ceapă în tigaie. Se amestecă amestecul la foc mare până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Tăiați carnea de porc pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Puneți amestecul de mere-ceapă pe farfurii. Se acoperă cu carne de porc și se servește.