Filet de porc cu mere
Filetul de porc cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cidru de mere, condimente de plăcintă cu dovleac, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc cu mere, Friptură de porc prăjită cu mere, și Filet de porc cu mere și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați carnea de porc cu condimentul pumpkin pie, 1/2 linguriță sare și piper după gust.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Înjumătățiți merele și scoateți miezurile.
Tăiați 1/2 lingură de unt în 4 bucăți; puneți o bucată în fiecare jumătate de măr.
Se presară cu jumătate din șalotă și un vârf de sare.
Adăugați merele în tigaie cu carnea de porc, tăiate în sus și transferați la cuptor. Prăjiți până când un termometru pentru carne înregistrează 145 de grade F, aproximativ 25 de minute.
Între timp, combinați 1 3/4 căni de apă, șalotul rămas și un vârf de sare într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Adăugați orzul, acoperiți și gătiți la foc mic până când apa este absorbită, 12 minute.
Transferați carnea de porc și merele pe o tăietură. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați cidrul, oțetul și 1/4 cană de apă; se fierbe, amestecând, 2 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de unt. Feliați carnea de porc și serviți cu sosul de tigaie, merele și orzul.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este la Celian Elite Malbec. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.