Filet de porc cu legume prăjite

Filet de porc cu legume prăjite
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. Dacă 14 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., muschiulet de porc cu legume prăjite ar putea fi o uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 50. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți env. shake ' n bake amestec original de acoperire condimentată cu carne de porc, 1/2 cană pansament italian kraft zesty, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne de porc prăjită și legume, Friptură de porc prăjită cu legume, și Filet de porc cu legume prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°. umeziți carnea cu apă. Scuturați excesul. Înveliți carnea conform instrucțiunilor de pe pachet. Aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați cartofii dulci, cartofii roșii și ceapa cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se întinde uniform în tigaie de copt de 15x10x1 inci; deasupra cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când termometrul de carne introdus în centrul registrelor de carne 71°, amestecând legumele după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați să stea 5 minute. Feliați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Sur De los Andes Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista